چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۰۳

معرفي نرم افزارهاي طراحي سايت

۲۸ بازديد

استفاده از cms جهت ايجاد صفحات سايت

 

يكي از روش هاي رايج براي توليد محتواي تحت وب يا همان صفحات وب سايت استفاده از نرم افزارهاي cms و يا پورتال است.مزيت استفاده از چنين نرم افزارهايي اين است كه مدير نيازي به دانش برنامه نويسي وب جهت ايجاد سايت خود ندارد.
برخي از اين نرم افزارها:

 

Joomla

 

جوملا يك نرم افزار مديريت محتواي سايت است كه با داشتن پنل مديريتي و پلاگين هاي متعدد محيط انعطاف پذيري براي مدير سايت جهت ايجاد صفحات سايت فراهم مي سازد.

joomla

نرم افزار جوملا يك نرم افزار سورس باز يا open source است. به اين معنا كه برنامه نويسان مي توانند در كدهاي اين نرم افزار تغييرات اعمال كرده و يا بر اساس نيازي كه در وب سايت خود دارند كدهاي آن را customize كنند. علاوه بر ويژگي هاي مثبت اين نرم افزار رايگان و انعطاف پذيري بالاي آن وجود باگ هاي امنيتي، استفاده از اين نرم افزار را براي مديران سايت ها مورد ترديد قرار داده است.

 

Word press

 

نرم افزار word press هم مانند جوملا يك نرم افزار سورس باز است كه هسته آن از php و my sql تشكيل شده است. از اين نرم افزار علاوه بر مديريت سايت، به عنوان ابزار وبلاگ نويسي استفاده مي شود. هر يك از نرم افزارهاي ذكر شده بالا امكانات متعددي براي طراحي صفحات دارند كه بر اساس نياز و صلاحديد مدير مورد استفاده قرار مي گيرند.

word press

علاوه بر نرم افزارهاي ذكر شده بالا، نرم افزارها و پورتال هاي متعددي وجود دارد كه مديران سايت ها بر اساس نياز و همچنين بودجه خود از آن ها استفاده مي كنند، در اين ميان برخي مديران استفاده از نرم افزار هاي غير رايگان و بومي را بر نرم افزار هاي رايگان و سورس باز ترجيح مي دهند، چرا كه علاوه بر امنيتي كه در اين گونه نرم افزارها به دلايل مختلف از جمله بسته بودن سورس آن وجود دارد، اصولا و معمولا اينگونه نرم افزار ها از پشتيباني قوي برخوردارند كه باعث مي شود مديران سايت ها از لحاظ وجود مشكلات احتمالي، نياز به راهنمايي ها و يا گرفتن بكاپ از اطلاعات، اطمينان خاطر داشته باشند.

 

ايجاد سايت بدون استفاده از نرم افزار هاي آماده طراحي سايت

 

همانطور كه قبلا گفته شد، روش دوم ايجاد صفحات وب، استفاده از دانش برنامه نويسي تحت وب به همراه نرم افزارهاي مربوطه آن است. در اين روش صفحات وب به صورت استاتيك و يا دايناميك ايجاد مي شوند كه در هر دو حالت آن طراح بايد آگاهي لازم در زمينه كدنويسي وب داشته باشد. بر اساس نوع سايت و ميزان و نوع اطلاعات سايت ها نرم افزارهاي متعددي جهت ايجاد سايت وجود دارد. به عنوان مثال ساده ترين نوع نرم افزار، notepad مي باشد كه در هر سيستم كامپيوتري به صورت پيش فرض وجود دارد. برنامه نويس و يا طراح وب با داشتن آگاهي لازم از كدهاي مورد نياز مي تواند صفحات سايت خود را در اين نرم افزار ايجاد نمايد. اين گونه سايت نويسي معمولا به سايت هاي استاتيك تعلق دارد.
برخي نرم افزارهاي ديگر در اين زمينه:

 

Front page

 

از جمله ساده ترين نرم افزارهاي طراحي صفحات وب است كه با استفاده از templateهاي موجود در آن و با استفاده از امكانات تعبيه شده در آن مي توان صفحات وب را طراحي نمود.

fontpage
 

Dreamweaver

 

اين نرم افزار يكي از محصولات شركت ادوبي (adobe) است كه مي توان گفت پس از انتشار نرم افزار FrontPage و در جهت رقابت و هم ترازي با آن ايجاد شده است و هم اكنون يكي از قويترين و پركاربردترين نرم افزارهاي طراحي وب مي باشد. در اين نرم افزار علاوه بر استفاده و پشتيباني از HTML 5 و CSS 3 امكان استفاده از زبان هاي برنامه نويسي مانند PHP، ASP.NET و غيره وجود دارد.

dream
 

Adobe Edge Animate

 

نرم افزار edge يكي از نرم افزارهاي جديد شركت adobe مي باشد كه با ويژگي هاي منحصر به فرد خود قادر به ايجاد صفحات وب به صورت متحرك و انيميشن است، براي استفاده از اين نرم افزار هيچ نيازي به دانستن كدهاي html و css وجود ندارد.

edage
 

Visual Studio

 

يكي از نرم افزارهاي حرفه اي و قوي شركت مايكروسافت است كه يكي از مصارف آن توليد صفحات وب با استفاده از زبان هايي مانند ASP.NET مي باشد، كه بيشتر در جهت ايجاد سايت به همراه پايگاه داده مورد استفاده قرار مي گيرد.

visual studio

علاوه بر اين نرم افزارها، نرم افزارهاي متعدد و با امكانات متفاوتي وجود دارد كه معرفي تمام اين نرم افزار ها از طريق يك مقاله، قطعا وجود نخواهد داشت، آنچه كه اهميت دارد انتخاب نرم افزار مناسب به همراه امكانات طراحي و نيز داشتن كمترين باگ امنيتي است. بر اساس ميزان آگاهي و توانايي مديران سايت ها از هريك از اين هزاران نرم افزار ايجاد شده مي توان استفاده نمود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.